Scientific Program

Download Scientific Program

 

IVthAnnual Pediatric Solid Tumor Workshop 2019 27th & 28th April 2019

An update on common and uncommon Pediatric Solid Tumors

DAY 1 (27th April 2019 – Saturday)

Venue: Choksi Auditorium, Tata Memorial Hospital, Mumbai

Topic

Time

Speaker

Registration

08.30 onwards

 

Inauguration (15 min)

09.00 – 09.15

 

Symposium on Hepatic tumors Case based discussions

Chairpersons: Dr Archana Swami, Dr Mamta Manglani

Panelists: Dr Reghu Sukumaran, Dr Sirisha Rani, Dr Shalini Mishra, Dr Jyotirup Goswami, Dr Suyash Kulkarni, Dr Akshay Baheti

Management of Hepatoblastoma (45mins)

09.15 – 10.00

Dr Sajid Qureshi

Hepatocellular carcinoma in children: Challenges and solutions (30 mins)

10.00 – 10.30

Dr Prachi Patil

Management of the vascular tumors in liver (20mins)

10.30 – 10.50

Dr Sandeep Agarwala

Management of other malignant hepatic tumors (25mins)

10.50 – 11.15

Dr Sandeep Agarwala

COFFEE BREAK (15 min)

11.15 – 11.30

Symposium on Renal tumors Case based discussions

Chairpersons: Dr Purna Kurkure, Dr Shantanu Sen

Panelists: Dr Harsha Prasad, Dr Ramya Uppuluri, Dr Siddharth Laskar, Dr Monica Bhagat, Dr Seema Kembhavi

Management of Wilm’s Tumor (40mins)

11.30 – 12.10

Dr Sameer Bakhshi

Management of high risk renal tumors in children (50 mins)

12.10 – 13.00

Dr Vasudev Bhat

LUNCH (60 min)

13.00 – 14.00

Cancer predisposition syndromes (40 min)

14.00 – 14.40

Dr Badira CP

 

Symposium on spectrum of myofibroblastic tumors Case based discussions

Chairpersons: Dr Ratna Sharma, Dr SD Banavali

Panelists: Dr Saroj Panda, Dr Nirmalya Pradhan, Dr Suyash Kulkarni, Dr Ashish Gulia, Dr Siddhartha Laskar

Diagnostic dilemma: Myofibroblastic family of tumors pathology (20 mins)

14.40 – 15.00

Dr Bharat Rekhi

Management of Myofibroblastic family of tumors (60 mins)

15.00 – 16.00

Dr Girish Chinnaswamy

COFFEE BREAK (15 min)

16:00 – 16:15

Symposium on common neonatal tumors Panel discussion

Chairpersons: Dr Ketan Parikh, Dr Sudha Rao

Panelists: Dr Shweta Bansal, Dr Nikita Shah, Dr Sangeeta Mudaliar, Dr Pradnya Bendre, Dr Shalini Mishra,

Approach to common neonatal tumors (60 mins)

16.15 – 17.15

Dr Maya Prasad

IVth Annual Pediatric Solid Tumor Workshop 2019 27th& 28thApril 2019

DAY 2 (28th April 2019 – Sunday)

Venue: Choksi Auditorium, Tata Memorial Hospital, Mumbai

Topic

Time

Speaker

Landmark paper presentations 15 mins each                       Moderator- Dr Tushar Vora

1.      Radiology

2.      Pathology

3.      Medical oncology

4.      Radiation oncology

5.      Surgery

8.00 – 09.20

TBA

Radionuclide theranostic approach in pediatric solid tumors (30 mins)

09.20 – 09.50

Dr Sneha Shah

Expanding role of Molecular pathology: recognizing newer entities (25mins)

09.50 – 10.15

Dr Mukta Ramadwar

Proton therapy: Indications and evidence (30mins)

10.15 – 10.45

Dr Siddhartha Laskar

COFFEE BREAK (15 min)

10.45 – 11.00

 

Fertility preservation: Indian scenario (25 mins)

11.00 – 11.25

Dr Shylasree Surappa

Management of thyroid gland tumors (25 mins)

11.25 – 11:50

Dr Sajid Qureshi

Management of salivary gland tumors (25 mins)

11:50 – 12.15

Dr Shalini Mishra

Role of interventional radiology (25 mins)

12.15 – 12:40

Dr Suyash Kulkarni

Integrating palliative care in pediatric oncology (20 mins)

12:40 – 1:00

Dr Mary Ann Muckaden

GROUP PHOTO+LUNCH (60 min)

13.00 – 14.00

 

 

 

Download Scientific Program